GOUDEN TIPS VOOR HET KIEZEN VAN DE PERFECTE SCHOOLTAS

Cover E-book gouden tips voor de perfecte schooltas

SUMMERTIME

De zomervakantie is volop aan de gang! Iedereen geniet (bijna) van een welverdiende vakantie en dat doet deugd! 
Wat een rustiger tempo en wat ontspanning met een mens kan doen is wonderlijk. Wij genoten alvast van een leuke vakantie in Tenerife.
Hoewel ik aan mezelf beloofd had om mijn hoofd volledig 'uit' te zetten, is dit toch niet altijd gelukt.
Ik betrapte mezelf erop dat ik toch regelmatig op nieuwe Schooltijd-ideeën begon te broeden. Maar hé... de ene leest een boek, de ander pent haar ideeën neer... zolang alles maar gebeurt op een chillax-tempo en goed afgewisseld met de nodige speel-, zwem- en uitstapmomenten met ons gezinnetje! 🥰

 

WAARAAN MOET EEN GOEDE SCHOOLTAS VOLDOEN?

Binnenkort begint alweer de "schooldrukte" want een nieuw schooljaar betekent vaak ook een nieuwe (misschien zelfs grotere) schooltas, een leuke pennenzak of een stoer veiligheidshesje. Ook een lunchbox of drinkfles zijn vaak aan vervanging toe.

In de winkels wordt het zichtbaar drukker maar ook in de webshop is dit zeker voelbaar... Al heb je hier natuurlijk geen last van lange rijen aan de kassa. 😁

Ik krijg steeds meer en meer de vraag naar wat de eigenschappen zijn van een ergonomische schooltas, een praktische boekentas of een rugzak die ook goed zichtbaar is in het verkeer. In mijn blog "Back to School 2022" kon je al enkele tips terugvinden maar ik besloot om deze tips verder uit te diepen en er een gebruiksklaar E-book van te maken. En wat ben ik daar trots op! 😎
Het kostte me enkele weken de tijd om alles naar wens te maken maar het resultaat mag er zijn. Vanaf nu kan het E-book GRATIS gedownload worden!

Download het E-book.

Een goede schooltas kiezen was nog nooit zo gemakkelijk!
Heb je toch nog een vraag of een opmerking, laat het me dan weten via info@schooltijd.be of reageer op deze blogpost (onderaan).

 

KIES JOUW FAVORIET

De boekentassen en rugzakken van Schooltijd werden allen zorgvuldig uitgekozen en beantwoorden zeker en vast aan de vereisten van een veilige en/of ergonomische schooltas.
Check hier de kleuterschooltassen (2 tot 6 jaar)
Check hier de schooltassen voor de basisschool of lagere school (6 tot 12 jaar)

 

Hoe ziet jouw ideale schooltas eruit? Laat het me weten!

  |  

Meer berichten

1 opmerking

  • Author image
    Els: August 10, 2022

    Met deze zoekterm op google kwam ik op jullie site terrecht: boekentas eerste leerjaar

    Ik heb de checklijst gedownload en vond het zeer overzichtelijk. Een boekentas voor het eerste leerjaar moet goed sluiten en openen en de pasvorm moet goed zijn. Ik koos uiteindelijk voor een boekentas van Stones and bones en ben er heel tevreden mee!

    Als je wil weten waar je op moet letten bij een goede schooltas, download dan zeker deze handige checklist!

Schrijf een opmerking

Bedankt voor je feedback. Blog opmerkingen dienen voor publicatie goedgekeurd te worden door Schooltijd.