Champagne please!

Champagne please!
Schooltijd... The beginning...
Hoe doe je het toch? Hoe krijg je het gecombineerd met je gezin? Waarom ben je hiermee gestart? Het zijn vragen die ik regelmatig krijg en waarop ik in deze Blog “Schooltijd, the beginning…” een antwoord zal bieden.

Van nature ben ik een bezige bij die steeds op zoek is naar nieuwe uitdaging. Stilzitten of niets doen is helaas niet aan mij besteed. In mijn jonge studentenjaren verdiende ik in het weekend een centje bij door te werken bij de bakker of in de fruitkraam op de wekelijkse markt. Daarna was ik, naast mijn vaste job, ook actief als JAFRA-consulente voor de verkoop van verzorgings- en wellnessproducten alsook make-up. Hierdoor was ik vaak ’s avonds weg van huis dus helaas kon ik dit niet meer blijven combineren met het moederschap.

Mijn kinderen zijn intussen 7 en 4 jaar oud. Tijdens mijn laatste periode moederschapsrust begon het alweer te kriebelen om ‘iets’ te gaan ondernemen. Samen met mijn partner bouwden we daarom in onze tuin een Escape Room die voornamelijk door mijn man wordt uitgebaat. Terwijl hij heel wat uren doorbrengt in onze puzzelkamer, ben ik alweer op zoek naar iets nieuws… iets wat helemaal van mezelf is en waar ik voor 200% mijn creativiteit en ideeën kan uitwerken.

Je vraagt je waarschijnlijk af wanneer ik nog een gaatje vrij maak voor de kids? Wees gerust! Zij komen nog altijd op de eerste plaats! No matter what! Ik doe dan ook mijn uiterste best om een gezonde balans te behouden tussen werk en gezin. Tot nu toe lukt dit prima!

Enerzijds wou ik iets doen dat een link heeft met mijn schoolgaande kinderen, anderzijds wil ik ook een bijdrage leveren aan de maatschappij. Urenlang nadenken, zoeken, piekeren en mijn man ‘lastig vallen ’, etc. hebben geleid tot wat er nu staat: SCHOOLTIJD! Een shop met duurzame schoolspullen voor kids van 2,5 jaar tot en met 12 jaar. Een mooi gamma van milieuvriendelijk vervaardigde spullen voor kinderen uit de kleuter- en lagere school. Daar mag ik toch best trots op zijn! Leuk weetje: mijn man Serge heeft de naam ‘Schooltijd’ verzonnen.

Als ik m’n eigen verhaal zo terug lees, dan lijkt het alsof alles vanaf het begin vlekkeloos verlopen is. Niets is minder waar. Ik ben reeds meer dan een half jaar bezig met voorbereidende werken, van het zoeken naar goede en betrouwbare leveranciers en het uitwerken van een goed concept tot het in orde brengen van alle administratieve rompslomp en het op poten zetten van een eigen webshop. Bloed, zweet en héééééél veel werkuren zijn hieraan vooraf gegaan. Niet altijd met evenveel zin begon ik eraan maar in the end kan ik zeggen: De webshop .. HIJ STAAT ER!! Schooltijd is alive and kicking! Dat verdient een groot champagnemoment!
  |  

Meer berichten

2 opmerkingen

  • Author image
    Jasmien: April 01, 2022

    Veel succes met dit nieuwe avontuur ! De webshop ziet er alvast aanlokkelijk uit🤩 goed gedaan 👏

  • Author image
    serge: April 01, 2022

    Dat ziet er mooi uit

Schrijf een opmerking

Bedankt voor je feedback. Blog opmerkingen dienen voor publicatie goedgekeurd te worden door Schooltijd.