100 x Duurzame Kadotips

kadogids schooltijd

Kostbare tijd besparen tijdens de feestdagen, iets voor jou?

Je weet wel hoe het gaat... de Kerstperiode nadert en je bent op zoek naar een geschikt kadootje voor je kids, een neefje, oom of moeder.  Je start een eindeloze zoektocht op het internet op  zoek naar het ideale geschenk. Zonder het te beseffen dwaal je af naar een andere website die hélemaal niets te maken heeft met jouw zoektocht naar een leuk kadootje. Al gauw ben je een uurtje verder... en nog steeds zonder kado.

Ben jij het beu om veel te veel tijd te spenderen aan je kadootjesjacht?
Wil je geen prulletjes maar net een duurzaam en praktisch kado?
Bekijk de Schooltijd-kadogids. Ik maakte voor jou een mooie selectie van producten die elk kind (of ouder) kan gebruiken!

In deze blog vertel ik graag meer over de Schooltijd-kadogids, een fijne folder boordevol leuke geschenken, voor jong èn oud en voor ieders budget. Ontdek bovendien de vele voordelen!

 

Kadootjestijd

We zijn inmiddels oktober en dus géén 100 dagen meer verwijderd van  Kerstmis. Een heerlijke periode met veel liefde en nog veel meer kadootjes. De vroege vogels zijn inmiddels gestart met de Kerstinkopen. Eerlijk gezegd reken ik mezelf ook tot deze groep, ik ben er elk jaar op tijd bij en shop dus al m'n Christmass-presents een beetje verspreid over de laatste 3 maanden van het jaar. Zo zijn ook mijn uitgaven beter gespreid in onze steeds duurder wordende maatschappij.

Duurzame geschenken

Elk jaar liggen er bij ons massaal veel kadootjes onder de kerstboom, gevuld met een allegaardje aan nieuwe spulletjes. Uiteraard een aantal 'nuttige' kadootjes zoals een nieuwe pyjama of een educatief spelletje, maar zeker ook een aantal 'prulletjes'. 


Ik besloot inmiddels om dit jaar géén prulletjes meer te kopen. Ze bieden immers geen meerwaarde, ze zijn niet duurzaam en ze kosten alleen maar geld. Ik ga dit jaar op zoek naar nuttige en bruikbare geschenken!
Dit bracht me dus op het idee om een kadogids samen te stellen, gevuld met duurzame geschenkideeën. Elk schoolgaand kind heeft immers een lunchbox, drinkfles of sporttas nodig. Bruikbaar, praktisch èn duurzaam! Een pennenzak of coole vrijetijdstas als (kerst)kado? Da's toch kei tof!?

Wist je dat Schooltijd staat voor duurzaamheid? De meeste producten zijn gemaakt van gerecycleerde PET-flessen, biokatoen, suikerriet of vegan leder. Het volledige gamma werd zorgvuldig geselecteerd en beoordeeld op kwaliteit en duurzaamheid. Koop je iets bij Schooltijd, dan ben je zeker van een duurzame aankoop!

 

 warmtesjaal janneke bloemen  

Verminder je keuzestress

Ben jij net zoals ik een eeuwige twijfelaar bij het kiezen van geschenken?
Welke zou ik nemen? De roze of de paarse? Wat gaan de kids het leukst vinden? 
Maar die gele is toch net iets goedkoper... Of nee... ik ga toch maar voor iets helemaal anders! Herkenbaar?
Oh god! Soms word ik helemaal gek van mezelf. Ik heb dan ècht iemand nodig die voor mij de knopen doorhakt! :-) Hoe zit dat bij jou?


Met de kadogids heb je geen gedoe!
Ik pijnigde m'n hoofd in jouw plaats en maakte een leuke collectie! Je kan zelfs samengestelde pakketten shoppen tegen voordeelprijs!

 

Scoor extra voordeel met de kadosets

roze lunchbox met boterhamvorm eenhoorn

Yes Yes! Je leest het goed! In de kadogids vind je verschillende suggesties van samengestelde pakketten. Per pakket krijg je maar liefst 5 euro korting! Je hoeft hier helemaal niets voor te doen want de korting (geldig tot en met 31/12/2022) wordt automatisch verrekend in je winkelmandje.

Smaken verschillen dus heb je toch liever een andere print of kleur? Neem dan contact met me op zodat we de mogelijkheden kunnen bekijken! Ik zoek graag met jou mee naar de perfecte combinatie!

 

Voor elk budget een geschikt kado

Een hip en duurzaam kado hoeft helemaal niet duur te zijn. Reflecterende stickers, een toilettas of een paraplu zijn leuk, gemakkelijk om te geven èn elke student kan ze gebruiken!

Om het overzicht te bewaren, werd de kadogids opgedeeld in de volgende prijscategorieën:
- Kadosets
- Kado's tot 25 euro
- Kado's tussen 25 en 50 euro 
- Kado's tussen 50 en 75 euro

Naast de voordelige setprijzen, zijn er binnen elke prijscategorie ook andere leuke promo's.

waardebon

Geef een waardebon kado

Is het aanbod toch nog steeds te ruim voor jou en heb je echt moeite met kiezen? 
Geef dan een waardebon kado zodat de ontvanger zèlf zijn of haar ideaal kado kan kiezen.

Tip!!
Bestel nu je waardebon en spendeer hem met de feestdagen. Zo zijn je uitgaven beter gespreid!

 

 

Alle kadogids-voordelen op een rijtje

  • Voor elk budget een duurzaam & praktisch kado
  • Voordelige setprijzen & leuke artikelen met korting
  • Mogelijkheid tot het samenstellen van je eigen set
  • Verminder je keuzestress & bespaar kostbare tijd
  • GRATIS inpakservice
  • GRATIS levering vanaf 59 euro
  • Afhaling mogelijk
  • Mogelijkheid om producten te zien, voelen, passen, ... in de Schooltijd-shop (na afspraak)

 

Bekijk de Kadogids

kadogids

  |  

Meer berichten

0 opmerkingen

Schrijf een opmerking

Bedankt voor je feedback. Blog opmerkingen dienen voor publicatie goedgekeurd te worden door Schooltijd.