Sinterklaas Cadeautjes

Ontdek de leukste Sinterklaas cadeautjes op één plek.
Van originele en duurzame cadeau's tot kleine, praktische attenties.
We hebben het allemaal.

Cleverclixx bouwset

Cleverclixx bouwsets bestaan uit een reeks magnetische tegels waarmee kinderen hun creativiteit en verbeelding kunnen ontwikkelen. Met Cleverclixx kunnen ze allerlei vormen en constructies bouwen, van huizen en dieren tot voertuigen en robots.

Maar Cleverclixx is meer dan alleen leuk magnetisch speelgoed. Het is ook een educatief hulpmiddel dat STEM-leren (Science, Technology, Engineering and Mathematics) stimuleert en kinderen helpt bij de ontwikkeling van hun motorische, cognitieve en sociale vaardigheden.

Magneetboekjes

Van een origineel cadeautje gesproken! De Edulogic magneetboekjes zijn verrassend en leuk. Een magnetisch spel waarbij vaardigheden zoals logisch denken en ruimtelijk inzicht gestimuleerd worden.

En hé... deze boekjes zijn ook su-per gemakkelijk voor onderweg. 😉

Het allerleukste magnetisch speelgoed

Puzzels

Als je op zoek bent naar een origineel Sinterklaas cadeau, overweeg dan een ​​puzzel met atypische vormen. Ze zijn een geweldige manier om je brein te trainen en de creativiteit van je kids te stimuleren. Met hun unieke vormen en ontwerpen zorgen deze puzzels voor een uitdagende en plezierige puzzelervaring.

Ook patronen puzzels of 3D puzzels zijn leuk voor kinderen om cadeau te krijgen.

De meest uitdagende puzzels

Knutselsets

Knutselsets zijn de perfecte manier om de verbeelding van je kind de vrije loop te laten. Met onze leuke collectie aan knutselspullen kunnen kinderen zich urenlang vermaken.

Diamond art, Pixel posters, origami of ontwerpsets. We hebben het allemaal. Of teken met licht op het tover-tekenbord en maak creaties op een magnetisch tekenbord. Zo leuk, toch?

Voor urenlang knutselplezier

Microscoop set

Waar zijn de kleine wetenschappers?

Met deze fantastische microscoop set kan je kind de wereld van microscopie ontdekken. Planten, haren, vezels en sporen kunnen bestudeerd worden. Er zijn zelfs 3 vergrotingsniveau's (100x , 400x en 900x). Ideaal dus voor kleine (en iets grotere) onderzoekers.

Vriendenboeken & Dagboeken

Waarom geen dagboek of vriendenboekje als Sinterklaas cadeau?

Vriendenboekjes zijn ideaal om herinneringen van vrienden en familie te verzamelen. Het is een leuke manier om de mensen om je heen beter te leren kennen en hun persoonlijke verhalen en voorkeuren te ontdekken.

Ken jij het HappySelf Journal al? Een prachtig geïllustreerd dagboek dat kinderen aanmoedigt om dankbaarheid te uiten, stil te staan bij emoties en reflectie te omarmen. Het is een dagboek dat geluk bij kinderen stimuleert. 🧡

Opvallende Sinterklaas cadeautjes

Zoek je (nog) een klein cadeautje voor Sinterklaas? Denk dan ook eens aan de kleine, praktische en veilige cadeautjes zoals de wandel- en fietsaccessoires.

Magneetlampjes, fietsspaken en lichtgevende armbanden zijn ook superleuk voor kinderen. Dus waarom niet als Sint cadeautje?

Lichtgevende accessoires als schoencadeautje

Sinterklaas cadeautjes

Er zijn zo veel verschillende mogelijkheden en ze zijn zo'n belangrijk onderdeel van de Belgische of Nederlandse traditie. En elk jaar kijken kinderen (en ook volwassenen 😉) uit naar het moment waarop de Sint en zijn Pieten cadeautjes brengen. Bij Schooltijd hebben we een mooi assortiment aan praktische en duurzame Sint-geschenken.

Fijn Sinterklaasfeest!

Sinterklaas cadeautjes: Vind het perfecte geschenk

Sinterklaas cadeautjes zijn een belangrijk onderdeel van de Belgische of Nederlandse traditie. Elk jaar kijken kinderen (en ook volwassenen) uit naar het moment waarop Sinterklaas en zijn Pieten cadeautjes brengen. Of je nu op zoek bent naar een cadeau voor je kind, partner, vriend of collega, bij Schooltijd hebben we een mooi assortiment aan praktische en duurzame geschenken.

 

Sinterklaas traditie in België

6 december is een heel belangrijk feest in België want dan komt Sinterklaas. In België doet Sinterklaas zijn jaarlijkse intrede in Antwerpen. Hij komt aan met de stoomboot uit Spanje. Samen met zijn helpers, de Pieten, spreekt hij het volk toe en leest hij voor uit het ‘groot boek van Sinterklaas’. Hij kijkt na of er stoute kinderen geweest zijn. Gelukkig zijn ze jaar na jaar erg braaf. Vanuit Antwerpen start hij aan zijn pakjesronde. Hij komt langs in elke huiskamer met heel wat lekkers en een overvloed aan Sinterklaas cadeautjes.

 

Sinterklaas cadeautjes voor kinderen

Kinderen zijn dol op Sinterklaas en zijn Pieten. Het is dan ook geen verrassing dat ze uitkijken naar het moment waarop ze hun cadeautjes mogen uitpakken. Mocht je op zoek zijn naar inspiratie, hier zijn enkele ideeën voor Sinterklaas cadeautjes voor kinderen:

 1. Speelgoed: Van poppen tot auto’s en bouwsets. Speelgoed is altijd een grote hit bij kinderen. Overweeg wel om speelgoed te kiezen dat aansluit bij de interesses van je kind, zoals Cleverclixx-sets voor de bouwliefhebber of een pop voor de poppenliefhebber.
 2. Boeken: Lezen is niet alleen leuk, maar ook educatief. Kies een boek dat past bij de leeftijd en interesses van je kind. Van prentenboeken tot avonturenverhalen, er is voor elk wat wils. Ook dagboeken en vriendenboeken scoren hoog als Sinterklaas cadeautje.
 3. Knutselspullen: Stimuleer de creativiteit van kinderen met knutselspullen zoals kleurpotloden, verf, klei en knutselsets. Hiermee kunnen ze hun eigen kunstwerken maken en urenlang plezier beleven.
 4. Spellen: Familiespelletjes zijn perfect om samen te spelen tijdens de gezellige Sinterklaasavonden. Of maak samen een leuke puzzel.  

 

Tips voor het vinden van het perfecte Sinterklaas cadeautje

Het vinden van het perfecte Sinterklaas cadeau kan soms lastig zijn. Hier zijn enkele tips om je op weg te helpen: 

 1. Maak een verlanglijstje: Vraag je zoon of dochter om een verlanglijstje te maken. Zo weet je zeker dat je iets geeft waar hij of zij blij mee is. Inspiratie kunnen ze vinden in de talrijke Sinterklaas magazines die je in de brievenbus of in je mailbox krijgt.
 2. Denk aan de interesses: Probeer iets te vinden dat aansluit bij de interesses van je kind. Houdt hij of zij van knutselen? Of is hij/zij gek van puzzelen? Kies dan een knutselset of puzzel als Sinterklaas cadeau.
 3. Personaliseer het cadeau: Een persoonlijk cadeau laat zien dat je moeite hebt gedaan om iets speciaals te vinden. 
 4. Houd rekening met het budget: Bepaal van tevoren hoeveel je wilt uitgeven aan een cadeau en zoek binnen dat budget naar een passend geschenk.

 

Sinterklaas cadeautjes online bestellen

Tegenwoordig is het steeds populairder om Sinterklaas cadeautjes online te bestellen. Dit heeft verschillende voordelen:

 1. Gemak: Je kunt vanuit huis op je gemak cadeautjes uitzoeken en bestellen, zonder dat je de drukte van de winkels hoeft te trotseren.
 2. Ruime keuze: Online zijn er talloze webshops waar je Sinterklaas cadeautjes kunt vinden. Hierdoor heb je een veel grotere keuze dan in fysieke winkels.
 3. Prijsvergelijking: Op internet kun je eenvoudig prijzen vergelijken, zodat je altijd de beste deal kunt vinden.
 4. Thuisbezorging: De meeste webshops bieden de mogelijkheid om je bestelling thuis te laten bezorgen. Zo hoef je zelf niet op pad om de cadeautjes op te halen.

 

Sinterklaas cadeautjes bij Schooltijd

 Bij Schooltijd hebben we naast ons aanbod aan duurzame schoolartikelen ook een assortiment van knutselsets, puzzels en educatief speelgoed. Ook kleinere cadeautjes zoals een magnetisch tekenbord en leuke spaarpotjes behoren tot ons gamma.

Vind gemakkelijk een Sinterklaas cadeautje dat past bij jouw budget.

 Heb je een vraag over één van onze artikelen? Contacteer ons dan. We helpen je met veel liefde en plezier verder.