Over Schooltijd

Hallo daar! 

Heel fijn dat je een kijkje neemt in mijn webshop. 
Ik ben Inge, partner van Serge en mama van 2 jongedames Helena (7 jaar) en Louise (4 jaar). Eind 2022 stap ik met veel plezier op tram 4. Buiten af en toe een lichamelijke kwaal voel ik me echter nog veel jonger. Maar hé … leeftijd is slechts een getal. Het is de mindset die ertoe doet!

Anderen kennen mij als een bezige bij die houdt van een lekker wijntje in de zon, een stevige babbelwandeling en de geur van verse herfstbladeren.
Anderzijds ben ik behoorlijk ongeduldig, een eeuwige twijfelaar en ab-so-luut géén ochtendmens.

Ik werk deeltijds in loondienst en sta altijd open voor nieuwe uitdagingen. Zo wilde ik graag zelf gaan ondernemen. Belangrijk hierbij vond ik dat er een link is met mijn schoolgaande kinderen èn dat ik iets nuttig kan bijdragen aan onze maatschappij. Zo kwam Schooltijd tot stand. Een webshop met voornamelijk duurzaam schoolgerief, vervaardigd uit gerecycleerde materialen. Hiermee tracht ik andere ouders aan te zetten tot het maken van duurzame en milieubewuste keuzes, althans op het vlak van schoolspullen.

Ik nodig je hierbij uit om te gaan snuisteren tussen de schooltassen, broodtrommels, drinkflessen, leuke accessoires zoals etuis en paraplu’s. Oh, en vergeet zeker de veiligheidsartikelen niet te bekijken. Ik hoop dat je vindt wat je zoekt! 

Wil je mijn ondernemersreis op de voet volgen? Volg me dan op Instagram en Facebook.
Blijf je graag op de hoogte van nieuwe artikelen en leuke (win)acties? Word dan Schooltijd-member (zie onderaan) en ontvang 1 keer per maand Schooltijd-post in je mailbox. 

Veel shopplezier!
Liefs,
Inge